Γιατί η ζωή είναι γλυκειά!!!

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΟΜΠΟΣΤΑ...ΣΤΟ ΠΙ ΚΑΙ ΦΙ!!!

Ήρθε η ώρα να κάνετε κομπόστα πανεύκολα και γρήγορα για να τρώτε οποιαδήποτε ώρα χωρίς να επιβαρύνεστε τα συντηρητικά της ετοιματζίδικης κονσέρβας!Τη συνταγή την είχα βρει σε κανα δυο site πριν από πολυ καιρό και είπα να την κάνω τώρα!Ειτε ροδάκινο ειτε μήλο ειτε αχλάδι δοκιμάστε να τα κάνετε θα βγουν εξίσου τέλεια.Επειδή είχα "στοκ" στα νεκταρίνια(χάρη στη φίλη μου τη Νόπη που τα έφερε κατευθείαν από Βέροια) χωρίς δεύτερη σκέψη τα έκανα κομπόστα.Αφιερωμένα λοιπόν στο Νοπίτσι...



ΥΛΙΚΑ:

  • Νεκταρίνια 
  • ζάχαρη
  • νερό
  • βάζα


ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Καθαρίζουμε τα νεκταρίνια και τα κόβουμε στα τέσσερα γεμίζοντας ένα βάζο..

 Σε κάθε βάζο που γεμίσουμε βάζουμε 5 κουταλιές ζάχαρη
 ...νερό μεχρι επάνω...και το κλείνουμε.
Σε μιας κατσαρόλας τον πάτο βάζουμε μία πετσέτα..τα βάζα και νερό μέχρι να καλυφθούν.
Βράζουμε για 30 λεπτά...και είναι έτοιμα!!!Χωρίς κόπο!Κονσερβοποιημένα!!
 
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου