ΥΛΙΚΑ:
- 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα (περίπου 400 γρ)
- 350 γρ βούτυρο αγελάδος
- βανίλια(ή άλλο άρωμα)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βάζουμε το βούτυρο με το ζαχαρούχο σε ένα μπολ.
Ανακατεύουμε καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί...
χρωματίζουμε με χρώμα ζαχαροπλαστικής αν θέλουμε....
Βάζουμε σε κορνέ και στολίζουμε τα κεκάκια!!!
Στέκονται τέλεια και εκτός ψυγείου!!!!!
ΚΑΛΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ!!!
πηγή: μία ιδέα από το Στέλιο Παρλιάρο
2 σχόλια :
Έψαχνα κάτι που να στέκεται τόσο ωραία πάνω στα κεικάκια και να έχει συγχρόνως ωραία γεύση. Μου άρεσε πολύ η βελούδινη υφή. Φοβερή συνταγή!!! Thanks...
Ειναι οντως πολυ ωραια συνταγη!! ;-)
Δημοσίευση σχολίου