Γιατί η ζωή είναι γλυκειά!!!

Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

The easiest decorated cake!!!

Γιορτάζει ο σκύλος μας...ο φίλος μας.....ο γείτονάς μας και θέλουμε μία γρήγορη τούρτα για να του ευχηθούμε???Πάρτε μία ιδέα και εντυπωσιάστε με μία τούρτα από  τα χεράκια σας!!


ΥΛΙΚΑ:
  • μία δόση κορμό(μωσαϊκό) της αρεσκείας σας
  • ζαχαρόπαστα λευκή
  • άχνη -κακάο-ελάχιστο νερό
  • μία κορδέλα σε ότι χρώμα σας αρέσει!

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Ετοιμάζουμε τον κορμό και τον τοποθετούμε σε ένα τάπερ με σχήμα που επιθυμούμε να έχει η τούρτα!Το βάζουμε στην κατάψυξη να παγώσει γρήγορα.Όταν το βγάλουμε αν θέλουμε καλύπτουμε τα κενά με βουτυρόκρεμα(βούτυρο-αχνη-βανίλια στο μίξερ)
 Ανοίγουμε σε φύλλο τη λευκή ζαχαρόπαστα και την απλώνουμε πάνω από την τούρτα.Γύρω-γύρω στη βάση τοποθετούμε την κορδέλα.Μπορείτε να τη στερεώσετε βάζοντας λίγο βουτυρόκρεμα να κολλήσει!
 Σέ ένα μπολ αναμειγνύουμε την άχνη,το κακάο και ρίχνουμε το νερό κουταλιά κουταλιά μέχρι να γίνει πάστα!αν δεν κάνετε τη ζαχαρόπαστα μπορείτε να κολλήσετε την κορδέλα με αυτό το μείγμα.
 Με τη βοήθεια κάποιου σχεδίου περνάμε την πάστα από πάνω βγάζοντας την περίσσεια.
 Αφαιρούμε σιγά σιγά και το σχέδιο είναι έτοιμο.Αν δεν έχετε κάτι τέτοιο μη πτοείστε!και τα σεμεδάκια κάνουν την ίδια δουλειά!αν θέλετε βέβαια να αποφύγετε τους λεκέδες βάλτε τα σεμεδάκια από μπουμπουνιέρες!Κάτι θα βρείτε σίγουρα!
Βάζοντας ένα κεράκι και την υπέρμετρη αγάπη σας ευχηθείτε με τον πιο γλυκό τρόπο!!!!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου